Universul. Ghid ilustrat complet

în stoc
SKU
a250371
299.90 LEI
Pe scurt
Fara egal ca amploare, universul analizeaza fiecare aspect al cosmosului, de la Big BPng la planetele din sistemul nostru solar si de dincolo de el. Profiluri detaliate si ilustratii fascinante - alaturi de ultimele imagini transmise de sonde spatiale sl de telescoape - ne ofera cel mai complex tur al universului. Accesibila si cu autoritate, aceasta noua editie include ultimele echipamente pentru astronomi amatori si cele mai interesante descoperiri din astronomie. Harti complete si actualizate arata cerul noptii asa cum este vazut din toate partile lumii si in orice moment al anului.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-318-1
Traducător Gabriel Tudor
Număr de pagini 530
Formatul cărţii 26 x 31 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUniversul. Ghid ilustrat complet
Rating-ul tău

Fara egal ca amploare, universul analizeaza fiecare aspect al cosmosului, de la Big BPng la planetele din sistemul nostru solar si de dincolo de el.

Profiluri detaliate si ilustratii fascinante - alaturi de ultimele imagini transmise de sonde spatiale sl de telescoape - ne ofera cel mai complex tur al universului. Accesibila si cu autoritate, aceasta noua editie include ultimele echipamente pentru astronomi amatori si cele mai interesante descoperiri din astronomie. Harti complete si actualizate arata cerul noptii asa cum este vazut din toate partile lumii si in orice moment al anului.