Unsprezece minute

Rating:
100 % of 100
Epuizat din stoc
SKU
H100549
35.24 LEI
Pe scurt
Povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca "dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi...".
O intalnire intamplatoare in Rio de Janeiro o face sa plece la Geneva, unde viseaza sa gaseasca faima si bogatie, dar sfirseste in strada, ca prostituata. In Geneva, Maria se indeparteaza tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinata de sex. In cele din urma, conceptia ei lipsita de speranta despre dragoste este pusa la incercare cand cunoaste un tanar si chipes pictor.

In aceasta odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales intre a urma o cale a intunericului - placerea sexuala de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-si gasi "lumina launtrica" si posibilitatea sexului sacru, a sexului in contextul dragostei. In acest palpitant si indraznet nou roman, Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu propriii demoni, sa ne aflam propria "lumina launtrica".
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Biblioteca Paulo Coelho
ISBN 978-973-689-600-2
Traducător Pavel Cuila
Număr de pagini 264
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2013
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUnsprezece minute
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!