Unstable Unicorns: NSFW Base Game ( English Edition)

în stoc
SKU
a247335
139.90 LEI
Pe scurt
Unstable Unicorns: NSFW Base Game ( English Edition) este un joc strategic de carti care imbina doua lucruri faine: Unicornii si Distrugerea!  Daca in prezent 69% dintre conversatiile voastre implica glume murdare si comentarii nepotrivite, veti adora editia noua Unstable Unicorns NSFW(Not Safe For Work). Uneori, unicornii trebuie doar sa se distreze putin.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 8
Varsta +21 ani
Autorul Jocului Ramy Badie
Durata Jocului 30 - 45 de min
Componente 135 carti de joc
Tipul de Joc Joc de societate
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUnstable Unicorns: NSFW Base Game ( English Edition)
Rating-ul tău

Este un joc strategic de carti care imbina doua lucruri faine: Unicornii si Distrugerea! 

Daca in prezent 69% dintre conversatiile voastre implica glume murdare si comentarii nepotrivite, veti adora editia noua Unstable Unicorns NSFW(Not Safe For Work). Uneori, unicornii trebuie doar sa se distreze putin.

Scopul in Unstable Unicorns este sa fi prima persoana care colecteaza 7 Unicorni in zona sa de joc, cunoscuta si sub numele de "Grajd". Faceti acest lucru adunandu-va propria armata de Unicorni, folosind o combinatie a puterilor speciale si a cartilor (Magice, Instant, Upgrade, respectiv Downgrade) pentru a impiedica progresul celorlalti jucatori si pentru a le distruge Unicornii. Dar atentie - fiecare jucator are la dispozitie toate aceste instrumente si s-ar putea sa va creasca frustrarea daca dati de o carte „Neigh!” bine jucata de catre un adversar.