Urechea ascultatoare

în stoc
SKU
a251414
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
O fabula suprarealista si fermecatoare despre urechea lui Van Gogh care se afla in cautarea identitatii si scopului ei. Cand artistul olandez Vincent van Gogh isi taie urechea, aceasta ramane brusc singura, fara cap, nu stie ce sa faca si incotro sa mearga. Constienta de cat de mica si de neinsemnata este ea in lume, urechea se confrunta cu o criza de identitate. Pur si simplu, nu mai stie cine este. Dar datorita unei broaste abatute, care avea nevoie doar sa fie ascultata, isi da seama ce poate oferi lumii: o ureche simpatica, atenta la ce spun cei din jurul ei.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-770-6
Traducător Elena Vilceanu
Număr de pagini 36
Formatul cărţii 19.5 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUrechea ascultatoare
Rating-ul tău

O fabula suprarealista si fermecatoare despre urechea lui Van Gogh care se afla in cautarea identitatii si scopului ei.

Cand artistul olandez Vincent van Gogh isi taie urechea, aceasta ramane brusc singura, fara cap, nu stie ce sa faca si incotro sa mearga. Constienta de cat de mica si de neinsemnata este ea in lume, urechea se confrunta cu o criza de identitate. Pur si simplu, nu mai stie cine este. Dar datorita unei broaste abatute, care avea nevoie doar sa fie ascultata, isi da seama ce poate oferi lumii: o ureche simpatica, atenta la ce spun cei din jurul ei.
 
Aceasta carte este uluitoare prin detaliile sale rafinate. Culorile vibrante si ilustratiile unice completeaza aceasta poveste atragatoare despre identitate, bunatate si prietenie.
 
Este o poveste perfecta pentru cei mici si ii invata ca este important sa fie buni ascultatori si sa arate empatie fata de cei din jur.