Următorul deceniu

Epuizat din stoc
SKU
C194022
40.35 LEI
Pe scurt

„Când citești cărțile lui George Friedman ai senzația că privești viitorul într-un glob de cristal." (New York Times Magazine)

În aclamatul său bestseller Următorii 100 de ani, expertul în previziuni geopolitice George Friedman a înfăţişat o imagine fascinantă a evenimentelor şi a curentelor majore din următorul secol. Acum, cu înţelegerea sa profundă a istoriei, Friedman analizează următorul deceniu şi provocările iminente care vor pune la încercare SUA şi lumea întreagă.


Următorii zece ani vor fi o perioadă de tranziţie majoră. Deşi greu de imaginat acum, războaiele din lumea islamică se vor domoli, vom învăţa să trăim cu terorismul, iar realităţile tehnologice şi energetice vor vira în direcţii neaşteptate. SUA, într-un joc de şah cu atmosferă machiavelliană, se vor apropia de o înţelegere cu Iranul, în timp ce China se va confrunta cu o criză economică și politică. O schimbare fundamentală se va petrece în relaţiile dintre Statele Unite şi Israel şi, din punct de vedere economic, vom trece dintr-o perioadă în care criza financiară domina lumea într-o epocă în care lipsa forţei de muncă se va simți pretutindeni. Rezultatul este o analiză captivantă asupra viitorului apropiat, dirijată de o mână avizată.


George Friedman, politolog american, este fondatorul şi preşedintele STRATFOR, cea mai importantă agenție privată de analiză geopolitică. Deseori considerat un expert media, el este autorul a şase cărţi, printre care Următorii 100 de ani  și Războiul secret al Americii.

Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-600-586-9
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 14x20
Tip copertă cartonată
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUrmătorul deceniu
Rating-ul tău