Urmeaza-ti inima. Cum sa descoperi sensul vietii personale si profesionale

în stoc
SKU
C215943
31.00 LEI
Pe scurt

Carte publicata in peste 30 de limbi si vanduta in peste un milion de exemplare

Inima iti spune ca ceva nu-i in regula cu viata pe care o traiesti? Cauti sensul existentei tale? Asculta indemnul inimii si fa o schimbare.


Viata profesionala inseamna mai mult decat rutina unui job care nu-ti place. Viata personala inseamna mai mult decat lancezeala cotidiana in fata televizorului. Nu mai aspira la un trai lipsit de probleme. Nu exista asa ceva. Mai bine cauta pasiunea, gandeste-te cu speranta la ziua de maine, preia tu initiativa, fa-ti munca mai placuta, distreaza-te alaturi de familie si prieteni, decide care vrei sa fie destinul tau si unde vrei sa ajungi. Vei avea in continuare probleme – dar macar vor fi unele pe care le poti rezolva cu entuziasm.


Priveste viata in ansamblu si iti vei da seama ca prezentul conteaza mai mult decat viitorul. Calatoria e mai importanta decat destinatia. Pentru ca… de felul in care mergi depinde locul unde ajungi. Dupa cum spune Andrew Matthews, suntem aici pentru a invata niste lectii, iar lumea ne este profesoara. Toti avem sansa de a cunoaste fericirea, caci universul nu are preferati. Insa viata fiecaruia este o reflexie a credintelor sale. Asadar, fa-ti un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor creste ca aluatul la caldura. Accepta-i pe oameni, asa cum sunt. De vreme ce Dumnezeu n-o sa coboare pe un nor ca sa te sustina, e mai bine sa fii propriul suporter. Si cum misiunea ta nu e sa schimbi lumea, nu-ti mai ramane decat sa te schimbi pe tine insuti.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Carti cheie
ISBN 978-606-588-629-2
Traducător Mihaela Popescu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUrmeaza-ti inima. Cum sa descoperi sensul vietii personale si profesionale
Rating-ul tău