Ursuletii de miere. Jumatate de an impreuna cu cei trei ursuleti

în stoc
SKU
C199148
10.00 LEI
Pe scurt

Cuprins:


In loc de introducere…;


De ce puii de urs?;


Trei ursuleti gemeni;


A fi ursulet nu este chiar asa de simplu;


Surpriza din padurea doborata;


Casa cea noua;


Primele plimbari;


Strigatul cocosului-de-munte;


Cocosul-de-munte cel fara de frica;


Cu ursuletii de miere la poligonul de tir;


Intalnirea cu puiul de vulpe;


Palava - drumul catre soare;


Parcul national Podyji - excursia la rau;


Prin labirintul de stanci;


Krkonose - pe urmele ultimei zapezi;


Taina caprioarei;


Hoinareala prin stufaris;


Intalnirea din vara;


Despartirea.

O carte care aduna-n jurul ei… ca la urs! O poveste „de padure“, pe care, pur si simplu, toti vor vrea s-o asculte sau s-o citeasca, o carte care va placea prescolarilor, scolarilor, profesorilor, parintilor si bunicilor, deopotriva. Proaspata, plina de umor si fantezie, dar si de invataminte si invataturi, povestea celor trei ursuleti cucereste inimile tuturor.


O poveste placuta, mergand la inimile tuturor iubitorilor naturii, oricare ar fi varsta lor. Povestea este o cronica a primelor sase luni din viata a trei pui de urs - Vojta, Kuba si Matej -, o carte vanduta in Republica Ceha in peste 50 000 de exemplare, o aventura transpusa in aceasta tara pe micul ecran si devenita un serial de noapte buna, difuzat seara de seara de televiziunea publica din aceasta tara si pentru care, in scurta vreme de la debutul sau, au facut o pasiune nu numai cei mici, ci si parintii acestora.


Bogat ilustrata, povestea celor trei ursuleti documenteaza primele sase luni din viata a trei mici salbaticiuni. In debutul fiecarui capitol, este detaliata realitatea traiului laolalta cu trioul de eroi, inainte ca istorisirea sa se depene mai departe. Alaturi de cei trei pui si parintele lor adoptiv, padurarul Václav, cititorii sunt indemnati la o calatorie imaginara prin cotloanele padurii din preajma cabanei padurarului, la acea vreme, adapost temporar al celor trei ursuleti. Astfel, copiii afla despre peripetiile fratilor-ursi in cursul vizitelor si al preumblarilor lor prin cele mai frumoase locuri din diferite parcuri si rezervatii naturale central-europene. Labirinturi stancoase, vaioage adanci si luminisuri scaldate de razele soarelui, paduri si pasuni cocotate pe varfuri de munte sunt locurile prin care cei trei ursuleti se harjonesc, urmarindu-se, incaierandu-se si luandu-se la tranta urseasca.


Dar aventurile lui Vojta, Kuba si Matej nu vor dezvalui numai frumusetea de basm a unora dintre colturile de natura prin care haladuiesc acestia, ci vor oferi sansa unei adevarate initieri in lumea plantelor, dar si a celorlalte necuvantatoare ale padurilor si muntilor. Un lucru este sigur: fiecare dintre ascultatorii sau cititorii aventurii celor trei ursuleti se va trezi curand indragostit de acesti mici strengari, ceea ce va face si mai grea despartirea de ei la sfarsitul cartii.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 973-684-528-1
Număr de pagini 80
Tip copertă brosata
Data apariției 2002
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUrsuletii de miere. Jumatate de an impreuna cu cei trei ursuleti
Rating-ul tău