Uşa interzisă (audiobook)

în stoc
SKU
AB000210/2
22,64 LEI
Pe scurt

Apelind la surse dintre cele mai diverse, de la literatura stiintifica la povesti reale, Aurora Liiceanu analizeaza acest raport complicat dintre doua femei care concureaza pentru dragostea aceluiasi barbat: una ca mama care nu vrea sa-si piarda copilul, cealalta ca partenera care si-l doreste doar pentru ea.

Relatia dintre soacre si nurori a fost dintotdeauna subiect de glume, dar si de discutii serioase. O regasim in povestile populare si in zicatori, in romane si in show-uri TV, unde, in general, soacra apare ca un personaj negativ, iar nora, ca o victima. Rivalitatile si conflictele soacra-nora, care nu de putine ori duc la violenta, ii preocupa si pe psihologi, psihanalisti, sociologi si antropologi. Apelind la surse dintre cele mai diverse, de la literatura stiintifica la povesti reale, Aurora Liiceanu analizeaza acest raport complicat dintre doua femei care concureaza pentru dragostea aceluiasi barbat: una ca mama care nu vrea sa-si piarda copilul, cealalta ca partenera care si-l doreste doar pentru ea.


Din cuprins:


Stereotipuri culturale si excesul matern • Patologia relationala: mama toxica, soacra toxica • Vocea nurorilor • Vocea soacrelor • Vocea barbatilor • Vocea psihologilor • Patru povesti cu soacre

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Eseistică -Seria Gabriel Liiceanu
Durată (minute) 61
Ediția cărții a II-a
ISBN 973-87484-3-7
Voce audiobook Gabriel Liiceanu
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUşa interzisă (audiobook)
Rating-ul tău