Usa secreta

în stoc
SKU
a203806
99.00 LEI
Pe scurt
UȘA SECRETĂ este un joc de memorie captivant. Este important să știm ce obiecte de valoare sunt și unde. Copiii se ajută unii pe alții să își amintească ce au descoperit. Noaptea trecută, hoții au intrat în casă. Ei au luat trei obiecte de valoare și le-au ascuns în spatele ușii secrete. La miezul nopții, ei se vor întoarce pentru a-și aduna prada.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1 - 8
Varsta +4 ani
Autorul Jocului Jim Deacove
Durata Jocului 15 min
Tipul de Joc Joc de cooperare
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUsa secreta
Rating-ul tău

UȘA SECRETĂ este un joc de memorie captivant. Este important să știm ce obiecte de valoare sunt și unde. Copiii se ajută unii pe alții să își amintească ce au descoperit.

"Noaptea trecută, hoții au intrat în casă. Ei au luat trei obiecte de valoare și le-au ascuns în spatele ușii secrete. La miezul nopții, ei se vor întoarce pentru a-și aduna prada.

Noi suntem echipa de detectivi și avem sarcina de a preveni furtul! Încercăm să aflăm ce obiecte de valoare doresc să fure hoții. Dacă reușim înainte să bată ceasul ora 12, putem păcălii hoții."

Conceptul nou de “jocuri de cooperare” lansat de Sunny Games are la baza joaca in echipa, indiferent de varsta jucatorilor. Urmarind un concept psihologic pentru dezvoltare personala, jocurile de cooperare elimina notiunea de competitivitate si atributele de “castigator” versus “pierzator” Astfel sunt diminuate complexele de inferioritate ce pot afecta copiii, iar in lumea jocurilor Sunny Games, toata lumea castiga!