Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?

Epuizat din stoc
SKU
a119699
Preț special 22.01 LEI Preț standard 29.34 LEI
Pe scurt

Cartea cuprinde sute de informatii precise si detaliate, 30 de diagrame si peste 900 de referinte, astfel incat toate afirmatiile sa poata fi verificate. Orice parinte preocupat de sanatatea copilului va putea lua apoi o decizie responsabila, in cunostinta de cauza, in privinta beneficiilor si riscurilor vaccinarii copiilor.

Este posibil ca vaccinurile obligatorii sa declanseze tulburari de dezvoltare si boli autoimune? Guvernul american calculeaza in secret cati oameni vor ramane infirmi pe viata sau vor muri in urma vaccinarilor? Sunt noile vaccinuri testate pe subiecti care nu banuiesc nimic? Cat de protejat este copilul tau fata de efectele pe termen scurt si lung ale acestor injectii „miraculoase“?


Ca sa afli cat de sigure si de eficiente sunt vaccinurile, citeste ceea ce au de spus in aceasta privinta Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), Administratia Americana pentru Alimente si Medicamente si Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Afla ce au descoperit cercetatorii independenti si marturiile unor parinti ai caror copii au avut de suferit in urma vaccinarilor.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citeste sanatos
ISBN 978-606-8566-49-8
Traducător Constantin Dumitru Palcus
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?
Rating-ul tău