Văduva de fier

în stoc
SKU
a244612
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

Bestseller #1 New York Times și roman de debut, Văduva de fier este un roman care îmbină un univers alternativ în care omenirea se află în pragul Apocalipsei și povestea lui Wu Zetian, singura femeie din istoria Chinei care a reușit să ajungă împărăteasă. Cartea este o combinație extraordinară între Pacific Rimși Povestea Slujitoarei, acțiunea fiind plasată într-un viitor futurist, plin de roboți-extratereștri și crisalide. 

 

Romanul de debut al lui Xiran Jay Zhao te introduce într-o lume fascinantă, un oraș futurist atacat constant de roboți extratereștrii care distrug totul în urma lor. Wu Zetian, o simplă fată de la țară, adună în ea toată forța de care are nevoie pentru a răzbuna uciderea surorii ei, ajungând, astfel, să se lupte cu aceste creaturi uriașe din metal-spirit și cu sistemul militar necruțător care încearcă să o exploateze. 

Alături de ea vor lupta băieții din orașul Huaxia, care își doresc să-și găsească cea mai potrivită pereche pentru a pilota împreună crisalidele, roboțiii uriași care se luptă cu extratereștrii ce pândesc orașul de dincolo de Marele Zid. 

În spatele acțiunilor lui Zetian există, însă, o intenție clară - aceea de a-l asasina pe pilotul responsabil de moartea surorii sale. Lupta pe care o duce o va transforma într-o femeie-pilot foarte temută, care va distruge totul în calea ei, o adevărată văduvă de fier.  

“Asemenea eroinei sale feroce, Văduva de Fier este o poveste brutală, sângeroasă și plină de furie. Lupta lui Zetian pentru a spulbera patriarhatul transformă cartea într-o lectură cu adevărat palpitantă.” – Julie C. Dao, autorul cărții Forest of a thousand lanterns

“Acest roman îi va șoca pe cititori cu deznodământul său uluitor!” -Canadian Review of Materials

“Zetian este eroina care nu ia prizonieri, ci preferă să îi distrugă din prima în luptele sale feroce.” Rebecca Schaeffer,autoarea cărții Not Even Bones

Xiran Jay Zhao este unul dintre cei mai vânduți autori de cărți sci-fi și fantasy în topurile New York Times. Cărțile sale sunt pline de istorie chineză și mitologii fascinante, care îi plasează pe cititori în lumi distopice, din care nu vor vrea să mai evadeze. Pe lângă pasiunea pentru cărți, lui Jay Zao îi place să fie în permanență aproape de fanii săi prin intermediul canalului său de YouTube cu sute de mii de abonați.

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069639085
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVăduva de fier
Rating-ul tău