Vampirismul psihologic. Manual de conflictologie

în stoc
SKU
a258903
55.00 LEI
Pe scurt
Cum recunosti un vampir psihologic? Arata la fel ca oricare dintre noi, ba poate chiar e mai placut la infatisare. Dar te stoarce de puteri treptat, inainte ca tu sa bagi de seama. Ca tipologie, intruchipeaza diverse caractere: Personalitatea Neajutorata, Barba-Albastra, Alcoolicul, Femeia Frigida, Mama-Closca, Martirul Priceput, Printul Etern, Cenusareasa, Sirena, Vulpea, Iuda etc.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-857-1
Traducător Antoaneta Olteanu
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVampirismul psihologic. Manual de conflictologie
Rating-ul tău
Cum recunosti un vampir psihologic? Arata la fel ca oricare dintre noi, ba poate chiar e mai placut la infatisare. Dar te stoarce de puteri treptat, inainte ca tu sa bagi de seama.
 
Ca tipologie, intruchipeaza diverse caractere: Personalitatea Neajutorata, Barba-Albastra, Alcoolicul, Femeia Frigida, Mama-Closca, Martirul Priceput, Printul Etern, Cenusareasa, Sirena, Vulpea, Iuda etc.
 
O astfel de persoana se insinueaza in viata ta cu binisorul, apeland la cele mai frumoase emotii ale tale - pana cand s-a asigurat ca nu-l mai poti scoate cu usurinta de acolo. Dupa care profita de buna ta credinta si de bunele intentii, pentru a-si satisface nevoia de... atentie, putere, grija, statut, respect, control, recunoastere, admiratie sau, pur si simplu, bani.
 
Oricat te-ai stradui, nu-i poti intra in voie. Caci vampirul e ca un sac fara fund: cu cat ii dai mai mult, cu atat iti va lua mai mult. Pana cand te va lasa fara suflare.
 
E necesar sa deprinzi arta comunicarii inteligente, pentru a te extrage cu eleganta din orice conflict. Si vei vedea cum ti se imbunatateste nu doar starea de spirit, ci insasi sanatatea. Mai mult chiar, iti vei schimba destinul!