Vânătorii de cărți. Evadare din Alcatraz

în stoc
SKU
a247885
39.95 LEI
Pe scurt
Cu ilustraţii de Sarah Watts Vârsta recomandată 12+ Emily şi James, celebrii vânători de cărţi, se află în faţa celui mai provocator joc de până acum. Garrison Griswold, cunoscut drept Willy Wonka al lumii editoriale, a pus la cale o nouă aventură – Spargeţi Stânca, o evadare din faimoasa închisoare Alcatraz – realizată împreună cu Errol Roy, cel mai renumit şi mai retras scriitor american de romane poliţiste. Celebritatea celor doi prieteni, câştigată în urma spargerii Codului perfect, a stârnit invidia multora, astfel că au început să primească ameninţări. Dar pentru că iubesc jocurile şi acesta l-ar ajuta pe prietenul lor Hollister să-şi redeschidă librăria, Emily şi James se alătură concurenţilor pe Alcatraz. Odată ajunşi acolo, descoperă însă că se întâmplă mult mai multe decât jocul. Ameninţările continuă să curgă, fratele lui Emily, Matthew, este acuzat de furt, iar un alt scriitor celebru dă târcoale cu un motiv ascuns. Oare cum se va termina totul?
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Polirom Junior
ISBN 9789734688036
Traducător Irina Iacob
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVânătorii de cărți. Evadare din Alcatraz
Rating-ul tău

Cu ilustraţii de Sarah Watts

Vârsta recomandată 12+

Emily şi James, celebrii vânători de cărţi, se află în faţa celui mai provocator joc de până acum. Garrison Griswold, cunoscut drept Willy Wonka al lumii editoriale, a pus la cale o nouă aventură – Spargeţi Stânca, o evadare din faimoasa închisoare Alcatraz – realizată împreună cu Errol Roy, cel mai renumit şi mai retras scriitor american de romane poliţiste. Celebritatea celor doi prieteni, câştigată în urma spargerii Codului perfect, a stârnit invidia multora, astfel că au început să primească ameninţări. Dar pentru că iubesc jocurile şi acesta l-ar ajuta pe prietenul lor Hollister să-şi redeschidă librăria, Emily şi James se alătură concurenţilor pe Alcatraz. Odată ajunşi acolo, descoperă însă că se întâmplă mult mai multe decât jocul. Ameninţările continuă să curgă, fratele lui Emily, Matthew, este acuzat de furt, iar un alt scriitor celebru dă târcoale cu un motiv ascuns. Oare cum se va termina totul? 

Jennifer Chambliss Bertman s-a născut şi a copilărit în regiunea Golfului San Francisco din Statele Unite. Predă creative writing şi, pînă la debutul ei din 2015, cu Vînătorii de cărți, a lucrat într-o editură pentru copii. Primul său roman a devenit una dintre cele mai vîndute cărţi ale anului 2015, obţinînd numeroase premii. În 2017 a publicat Codul perfect, în care Emily şi James, eroii din Vînătorii de cărți, trec prin noi aventuri pline de suspans. Acestuia i-a urmat, în 2018, Evadare din Alcatraz, a treia parte a seriei. Scriitoarea locuieşte împreună cu familia în Colorado.