Vânătorii de comori (vol. 3): Secretul oraşului interzis

în stoc
SKU
a221900
Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
Pe scurt

JAMES PATTERSON a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe din cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, foarte bine primite de publicul tânăr, printre care amintim seriile: Generala (Corint Junior), Eu haios?(Corint Junior) Vânătorii de comori (Corint Junior), Maximum Ride (Editura Leda), Vrăjitor şi vrăjitoareDaniel X, Alex Cross. Cărţile sale s-au vândut în peste 260 de milioane de exemplare în toată lumea, propulsându-l în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Trăieşte în Florida, SUA.

CHRIS GRABENSTEIN, autor de bestselleruri New York Times, a scris, între altele, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello, Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, Insula doctorului Libris, el fiind de asemenea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Max Einstein: experiment de geniu, Pe cuvânt de șoricel, Eu, haios, Roboții din familia mea, Vânătorii de comori, Jacky Ha-Ha (publicate în românește la Corint Junior).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J. Asemenea copiilor din jocul domnului Lemoncello, Chris, J.J. și doi dintre prietenii lor aproape au reușit să iasă învingători de la un escape room o dată. Aproape!

Vânătorii de comori, Bick şi Beck Kidd trebuie să recupereze unele dintre cele mai preţioase artefacte din istorie, pentru a-şi salva mama, răpită de o bandă de piraţi fără scrupule. De data aceasta, copiii trebuie să ajungă în China, în încercarea disperată de a găsi suficient de repede indiciile salvatoare, într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi secretele bine păzite ale Oraşului Interzis.

Vor reuşi ei să fie mereu cu un pas înaintea răufăcătorilor?

Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Junior
ISBN 9789731287836
Traducător Adina Ratiu
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVânătorii de comori (vol. 3): Secretul oraşului interzis
Rating-ul tău