Vanatul in cuhnie

în stoc
SKU
a257986
Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
Pe scurt
Cartea, apărută în condiții tipografice de excepție, reprezintă un adevărat eveniment editorial, autorul asamblând într-o manieră originală subiecte de prim ordin ale vânătorii propriu-zise, dar și unele privind „vânătoarea de pește”, cum era, pe vremuri, definit pescuitul. Lucrarea reunește – sub emblema pasiunii noastre pentru natură și pentru sălbăticiunile care o însuflețesc – numeroase pretexte gastronomice dintre cele mai apetisante, asezonate cu pățanii mai vechi sau mai noi și cu incursiuni în biblioteca de căpătâi a breslei.
Mai multe informații
EdituraJunimea
ISBN 978-973-372-622-7
Număr de pagini 250
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVanatul in cuhnie
Rating-ul tău

Cartea, apărută în condiții tipografice de excepție, reprezintă un adevărat eveniment editorial, autorul asamblând într-o manieră originală subiecte de prim ordin ale vânătorii propriu-zise, dar și unele privind „vânătoarea de pește”, cum era, pe vremuri, definit pescuitul.

Lucrarea reunește – sub emblema pasiunii noastre pentru natură și pentru sălbăticiunile care o însuflețesc – numeroase pretexte gastronomice dintre cele mai apetisante, asezonate cu pățanii mai vechi sau mai noi și cu incursiuni în biblioteca de căpătâi a breslei.

Realmente, opul lui Gabriel Cheroiu se citește pe nerăsuflate, pentru că este scris alert, cu gravitate și umor deopotrivă. Inedite, rețetele culinare fac ca drumul dintre terenul de vânătoare, odaia noastră cu cărți de suflet și bucătărie să pară mai scurt. În acest triunghi se înscrie perfect nu un simplu hobby, nu o preocupare de moment, ci un adevărat crez: vânătoarea. Iar Vânatul în cuhnie îi ilustrează cu prisosință spiritul.