Vanduti intr-o zi de luni

în stoc
SKU
a255221
64.90 LEI
Pe scurt
Un roman puternic despre dragoste si izbavire, inspirat de un articol de ziar care a socat o natiune. Vanduti intr-o zi de luni este mai mult decat o carte, este un fenomen literar inspirat de o intamplare uimitoare din timpul Marii Crize.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Fiction
ISBN 978-606-088-161-2
Traducător Mihnea Gafita
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVanduti intr-o zi de luni
Rating-ul tău

Un roman puternic despre dragoste si izbavire, inspirat de un articol de ziar care a socat o natiune.
Vanduti intr-o zi de luni este mai mult decat o carte, este un fenomen literar inspirat de o intamplare uimitoare din timpul Marii Crize.

2 copii de vanzare. Un anunt scrijelit pe o scandura. O ultima solutie disperata. Este asezata pe pridvorul unei ferme americane, in 1931, dar s-ar fi putut gasi oriunde in acele vremuri marcate de cozile la paine, falimentele bancare si de visurile sfaramate. Ar fi putut fi scris de orice mama care se confrunta cu alegeri imposibile.

Scena teribila ii evoca tanarului reporter Ellis Reed amintiri din trecutul intunecat al familiei sale. Le face o fotografie copiilor, fara ca aceasta sa fie destinata publicarii. Dar, printr-un concurs de imprejurari, fotografia ajunge sa ilustreze un articol scris chiar de el. Din pacate, consecintele aparitiei acesteia in ziar vor fi mai devastatoare decat si-a imaginat vreodata.