Vasia, bunicul tau

în stoc
SKU
a264061
Preț special 36.36 LEI Preț standard 48.48 LEI
Pe scurt
Istoria unei familii deportate in Siberia In noaptea de 12 Iunie 1941, intr-un sat din Bucovina, o familie e trezita in toiul noptii de soldati inarmati. Fara nici o explicatie, cei trei copii si parintii lor sunt deportati in Siberia. Un veritabil documentar grafic, Vasia, bunicul tau, e povestea adevarata a familiei Annei Rakhmanko, asa cum i-a fost istorisita de sora bunicului sau. Amintirile tulburatoare despre lungul drum spre Siberia, despre greutatile indurate acolo si despre conditiile infioratoare de viata se impletesc cu amintirile despre dragostea si grija ce si le purtau membrii familiei.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 978-606-710-922-1
Traducător Ingrid Baltag
Număr de pagini 104
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVasia, bunicul tau
Rating-ul tău
Istoria unei familii deportate in Siberia
 
In noaptea de 12 Iunie 1941, intr-un sat din Bucovina, o familie e trezita in toiul noptii de soldati inarmati. Fara nici o explicatie, cei trei copii si parintii lor sunt deportati in Siberia. Un veritabil documentar grafic, Vasia, bunicul tau, e povestea adevarata a familiei Annei Rakhmanko, asa cum i-a fost istorisita de sora bunicului sau. Amintirile tulburatoare despre lungul drum spre Siberia, despre greutatile indurate acolo si despre conditiile infioratoare de viata se impletesc cu amintirile despre dragostea si grija ce si le purtau membrii familiei. 
 
Ilustratiile lui Mikkel Sommer completeaza exceptional atmosfera cartii, reusind sa surprinda deopotriva tandretea si fragilitatea relatiilor umane, dar si onoarea gulagului.