Veghetorii planetei

în stoc
SKU
a265370
65.00 LEI
Pe scurt
Teoria astronautilor antici devine realitate, pe masura ce povestea originii vietii pe Pamant este adusa la iveala prin hipnoza. Un tanar care doreste sa isi exploreze prin regresie vietile anterioare descopera ca aceasta este prima sa viata pe Pamant. Toate celelalte existente ale sale au fost pe alte planete si in alte dimensiuni. Pe masura ce cazul sau unic este explorat, el afla ca asocierea sa cu extraterestrii nu a incetat odata cu celelalte vieti. Interactiunea sa cu OZN-urile si extraterestrii a continuat pe parcursul intregii sale vieti de acum, dar informatiile au fost ascunse in mod protector, de catre subconstientul sau. El descopera ca, inainte de a intra in aceasta viata, a acceptat sa se faca pe el acum anumite experimente.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție ReConnect
ISBN 9786306506873
Traducător Irina Chirica
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVeghetorii planetei
Rating-ul tău

Teoria astronautilor antici devine realitate, pe masura ce povestea originii vietii pe Pamant este adusa la iveala prin hipnoza.
Un tanar care doreste sa isi exploreze prin regresie vietile anterioare descopera ca aceasta este prima sa viata pe Pamant. Toate celelalte existente ale sale au fost pe alte planete si in alte dimensiuni. Pe masura ce cazul sau unic este explorat, el afla ca asocierea sa cu extraterestrii nu a incetat odata cu celelalte vieti. Interactiunea sa cu OZN-urile si extraterestrii a continuat pe parcursul intregii sale vieti de acum, dar informatiile au fost ascunse in mod protector, de catre subconstientul sau. El descopera ca, inainte de a intra in aceasta viata, a acceptat sa se faca pe el acum anumite experimente.
Acest caz ciudat dezvaluie motivele din spatele implicarii actuale a OZN-urilor pe Pamant, precum si sperantele si asteptarile pe care le au creatorii nostri pentru "gradina" lor. 

Aceasta carte reprezinta inca un caz de hipnoza regresiva, din activitatea autoarei Dolores Cannon. Dolores a fost o specialista in hipnoza regresiva, ale carei investigatii si cercetari ale subconstientului au avut ca rezultat o serie de carti: Conversatii cu Nostradamus (3 volume), lisus si EssenieniiIntre moarte si viataUn suflet isi aminteste HiroshimaUniversul convolut (5 volume) etc.