Viața Maicii Domnului

în stoc
SKU
a267677
54.90 LEI
Pe scurt

Să descoperim împreună povestea Maicii pline de iubire care a schimbat lumea - o poveste despre credință, curaj și iubire, care a fost transmisă din generație în generație. O poveste sfântă care a rămas vie în inimile oamenilor de-a lungul secolelor.

Alături de Părintele Necula pășim împreună în pelerinaj printre reperele vieții Maicii Domnului, unde puterea credinței și dragostea necondiționată devin călăuzele unei călătorii de neuitat.

Este o poveste dedicată celor mici, dar care ascunde în ea înțelepciunea și frumusețea ce pot atinge inimile tuturor.

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051772
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 17 x 22 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsViața Maicii Domnului
Rating-ul tău

Povestea fecioarei aleasă să ducă în brațe lumina și întunericul lumii!

Povestea Maicii Domnului este o comoară a credinței și iubirii, familiară celor din toate colțurile lumii. Maria, o tânără simplă, a primit o veste divină de la îngerul Gabriel, anunțând că ea va aduce pe lume Fiul lui Dumnezeu. Cu credință și curaj, Maria a acceptat această misiune divină.

Însă viața Maicii noastre a fost mult mai complexă decât am putea crede. Cine a fost Ea înainte de a fi aleasă drept Maica Domnului? Care a fost viața Ei după ce Mântuitorul a Înviat și s-a ridicat la ceruri? Care sunt principalele evenimente din viața Sa?

Prin harul său literar, Părintele Necula reușește să contureze, pe înțelesul copiilor, cele mai relevante fapte din viața Fecioarei Maria, evidențiind nu doar evenimentele, ci și esența și însemnătatea lor spirituală, în timp ce ilustrațiile transpun în cel mai frumos mod cuvintele pline de sens.

Viața Maicii Domnului este mereu sub ochii noștri, asemenea vieții Domnului Iisus Hristos Cel Înviat, sub ochii noștri. O zărim în minunile din care ne hrănim credința, nădejdea și dragostea. Fără de viețile lor, viețile noastre greu și-ar afla bucurie. Ei sunt Bucuria noastră. Iar Maica Domnului ne privește și ne încurajează din fiecare icoană în care își poartă Pruncul și ni-L dăruiește ca Mântuitor. Nu-i refuzați Darul!- Părintele Necula