Victime colaterale

în stoc
SKU
a253653
49.00 LEI
Pe scurt
O poveste de dragoste neașteptată, cu o tentativă de răpire misterioasă, secrete de familie mortale și multe răsturnări de situație care te vor ține cu sufletul la gură, de la autoarea de bestsellere New York Times, Tijan!  Bailey nu mai este o străină, acum are familia ei și o poveste de iubire așa cum nu îndrăznea nici măcar să-și imagineze vreodată că ar fi posibil. Kash, obișnuit și el să trăiască în umbră, este dispus să facă orice pentru a-și proteja familia și femeia pe care inima lui a ales-o. Împreună au puterea de a înfrunta lumea. Dar, între timp, minciuni și secrete inexplicabile încep să se dezvăluie. Quinn este la închisoare și așteaptă procesul. Prietenii ar putea fi, de fapt, dușmani. Și ce pune la cale Calhoun? Și mai important, va descoperi Kash până nu este prea târziu?
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-027-0
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVictime colaterale
Rating-ul tău

O poveste de dragoste neașteptată, cu o tentativă de răpire misterioasă, secrete de familie mortale și multe răsturnări de situație care te vor ține cu sufletul la gură, de la autoarea de bestsellere New York Times, Tijan! 

Bailey nu mai este o străină, acum are familia ei și o poveste de iubire așa cum nu îndrăznea nici măcar să-și imagineze vreodată că ar fi posibil. Kash, obișnuit și el să trăiască în umbră, este dispus să facă orice pentru a-și proteja familia și femeia pe care inima lui a ales-o. Împreună au puterea de a înfrunta lumea. Dar, între timp, minciuni și secrete inexplicabile încep să se dezvăluie. Quinn este la închisoare și așteaptă procesul. Prietenii ar putea fi, de fapt, dușmani.
Și ce pune la cale Calhoun? Și mai important, va descoperi Kash până nu este prea târziu?