Vietatile din sufletul tau

în stoc
SKU
a269199
Preț special 18.01 LEI Preț standard 24.00 LEI
Pe scurt
Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-621-9
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 21 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVietatile din sufletul tau
Rating-ul tău

Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază  importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.

Această carte, dar și alte 6 șapte cărți de povești complet ilustrate, fiecare dintre ele axându-se pe un aspect diferit al rezilienței emoționale, poate fi utilizat împreună cu cartea-ghid „Reziliența emoțională a copiilor”.  Ghidul care oferă un cadru și strategii eficiente pentru a sprijini reziliența emoțională a copiilor, pe baza modelului Curcubeul rezilienței, elaborat de Juliette Ttofa.