Viitorul omenirii si al pamantului in viziunea lui Rudolf Steiner

Epuizat din stoc
SKU
a119653
18.21 LEI
Pe scurt

Autorul extrage esenta a sute de conferinte pentru a crea o panorama a cercetarii spirituale despre evolutia omului realizata de Rudolf Steiner.

Rudolf Steiner a cultivat in mod sistematic metode de viziune si cercetare spirituala care i-au dat posibilitatea sa studieze cursul evolutiei umanitatii. El a descris felul in care gandurile si activitatile Ierarhiilor spirituale pot fi recunoscute in interiorul dimensiunilor sufletesti si spirituale. In anumite conditii, este posibil ca unii initiati, care si-au dezvoltat capacitati speciale, sa poata afla ce ne rezerva acele fiinte in viitor. Acest lucru a fost realizat de Sf. Ioan in Apocalipsa si de catre Steiner de-a lungul nenumaratilor ani de cercetari si invataturi spirituale.


Autorul extrage esenta a sute de conferinte pentru a crea o panorama a cercetarii spirituale despre evolutia omului realizata de Rudolf Steiner.


Studiul sau fascinant ne conduce din prezent pana in indepartatele etape viitoare ale planetei noastre. In plus, sunt luate in discutie atat respiritualizarea Pamantului, cat si cea a sistemului solar, explicandu-se astfel evenimentele Apocalipsei si transformarea, in cele din urma, a raului in bine.

Mai multe informații
EdituraUnivers Enciclopedic Gold
Colecție Initieri
ISBN 978-606-704-102-6
Traducător Ciprian Gheorghe, Cristina Muica
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsViitorul omenirii si al pamantului in viziunea lui Rudolf Steiner
Rating-ul tău