Vindecă-te de abandon

în stoc
SKU
a226802
Preț special 27.75 LEI Preț standard 37.00 LEI
Pe scurt

Chirurg, iar ulterior coordonator al Comitetului internațional al Crucii Roșii, dr. Daniel Dufour a efectuat peste 2.000 de intervenții pe pacienți răniți în război. Creator al metodei OGE (inversul cuvântului EGO), este adeptul medicinei integrative, care tratează atât cauzele, cât și simptomele bolii. De asemenea, are o experiență îndelungată în lucrul cu victimele sindromului de stres posttraumatic, patologie de care el însuși a suferit.

Dr. Daniel Dufour explică deopotrivă teoretic şi practic ce înseamnă abandonul, manifestările rănii pe care o provoacă (una dintre cele mai destabilizante pentru ființa umană), precum și trăirile și comportamentele abandonicului. Specializat în tratarea acestui sindrom, autorul ne propune un travaliu pe înțelesul tuturor celor care vor să își vindece traumele și să își regăsească bucuria de a trăi și încrederea în propriile forțe.

Soluțiile nu lipsesc nici ele: recunoașterea abandonului și exprimarea emoțiilor aferente sunt esențiale, pentru că permit acceptarea și chiar iertarea. La fel de important e să îți îmblânzești egoul (respectiv, mintea), să îți redescoperi corpul fizic, să trăiești în prezent (nu în trecut și nici în viitor) și să îți îmbunătățești stima de sine – toate ajutându-te să te respecți și să îți învingi teama de respingere și de singurătate.

Drumul către iubirea de sine este anevoios, presărat cu obstacole, dar practicabil: ceea ce a fost programat la un moment dat în viață poate fi deprogramat oricând.

„Doar persoana suferindă este capabilă să efectueze travaliul necesar vindecării, iar mijloacele pe care le are la dispoziție, cât și finalitatea demersului său se reduc, pentru ea însăși, dar și pentru toate celelalte ființe umane, la un singur aspect: iubirea.“ (Dr. Daniel Dufour, Vindecă-te de abandon)

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Philobia Psihologia
ISBN 9786069707302
Traducător Mădălina Boboc
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVindecă-te de abandon
Rating-ul tău