Vindecarea traumelor provocate de parintii imaturi emotional. Instrumente practice pentru stabilirea granitelor si redobandirea autonomiei emotionale

în stoc
SKU
a246378
49.00 LEI
Pe scurt
Opriti uzurparea emotionala din partea persoanelor imature si redobanditi autonomia emotionala! Daca ati fost crescuti de parinti imaturi emotional (IE), probabil ca va simtiti insingurati, confuzi si neglijati. Ajunsi la varsta adulta, e posibil sa aveti dificultati in ceea ce priveste punerea limitelor, exprimarea sentimentelor si construirea de relatii sanatoase cu ceilalti. Si poate ca parintele vostru, desi acum sunteti amandoi adulti, continua sa va trateze cu batjocura si dispret ori incearca sa va reduca simtul autonomiei personale. Este timpul sa va vindecati ranile sufletesti provocate de comportamentul egocentric, nociv al parintelui vostru si sa va revendicati propria viata. Acest ghid, scris de autoarea cartii Copiii adulti ai parintilor imaturi emotional, va ofera instrumente de mare forta care va ajuta sa va reveniti si sa va eliberati de controlul constrangator al parintilor IE si al altor persoane IE. Veti invata modalitati practice de a trasa granite, de a va valida sentimentele si de a dobandi autonomie emotionala in toate relatiile voastre. Daca sunteti pregatiti sa nu va mai supuneti comportamentelor imature si vatamatoare si sa depasiti fricile de judecata si de pedeapsa insuflate de un parinte IE, aceasta carte va va ajuta sa gasiti libertatea de a va trai in sfarsit viata in felul vostru.
Mai multe informații
EdituraHerald
Colecție Psihopractica
ISBN 5948417460220
Traducător Anacaona Mindrila-Sonetto
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVindecarea traumelor provocate de parintii imaturi emotional. Instrumente practice pentru stabilirea granitelor si redobandirea autonomiei emotionale
Rating-ul tău

Opriti uzurparea emotionala din partea persoanelor imature si redobanditi autonomia emotionala!

Daca ati fost crescuti de parinti imaturi emotional (IE), probabil ca va simtiti insingurati, confuzi si neglijati. Ajunsi la varsta adulta, e posibil sa aveti dificultati in ceea ce priveste punerea limitelor, exprimarea sentimentelor si construirea de relatii sanatoase cu ceilalti. Si poate ca parintele vostru, desi acum sunteti amandoi adulti, continua sa va trateze cu batjocura si dispret ori incearca sa va reduca simtul autonomiei personale. Este timpul sa va vindecati ranile sufletesti provocate de comportamentul egocentric, nociv al parintelui vostru si sa va revendicati propria viata.

Acest ghid, scris de autoarea cartii Copiii adulti ai parintilor imaturi emotional, va ofera instrumente de mare forta care va ajuta sa va reveniti si sa va eliberati de controlul constrangator al parintilor IE si al altor persoane IE. Veti invata modalitati practice de a trasa granite, de a va valida sentimentele si de a dobandi autonomie emotionala in toate relatiile voastre. Daca sunteti pregatiti sa nu va mai supuneti comportamentelor imature si vatamatoare si sa depasiti fricile de judecata si de pedeapsa insuflate de un parinte IE, aceasta carte va va ajuta sa gasiti libertatea de a va trai in sfarsit viata in felul vostru.