Vindecări miraculoase cu Iarba de Grâu

Epuizat din stoc
SKU
C190702
39.45 LEI
Pe scurt
Remediu pur, dăruit de natur㠖 purifică, hrăneşte, reface, vindecă.

Ajunsă la cea de-a 7-a ediţie pe plan mondial, această carte îţi spune tot ceea ce trebuie să ştii despre puterea de vindecare a Ierbii de Grâu. De ce dă rezultate, cum să o creşti, cum să extragi sucul din ea, cum se administrează şi cum să-ţi faci un program de însănătoşire. Iarba de grâu şi-a câştigat reputaţia de la oamenii aflaţi în faze terminale ale unor boli, care în penultimul ceas al vieţii şi după ce medicina convenţională le răpise orice speranţă, au încercat Iarba de grâu. Totuşi o puteţi include într-un program pe termen lung de prevenire şi menţinere a sănătăţii. Consultaţi în acest sens capitolele Vindecarea cu ierburi, Resurse, Nutriţia, Poveşti adevărate de la oameni adevăraţi.


Există numeroase studii ştiinţifice care au demonstrat eficacitatea ierburilor. Majoritatea informaţiilor asupra eficienţei terapeutice se bazează pe dovezi clinice şi pe mărturii ale utilizatorilor. Relevante în acest sens sunt capitolele Ştiinţa şi Iarba-de-grâu, Cercetare, Poveşti adevărate de la oameni adevăraţi. Capitolul Poveşti adevărate de la oameni adevăraţi cuprinde mărturii ale unor persoane reale, spuse în cuvintele lor. Sunt oameni a căror viaţă le-a fost ameninţată, cel mai adesea de o boală în faza terminală. Mulţi au fost trimişi acasă pentru a-şi scrie testamentele sau li s-a spus că mai aveau puţin timp de trăit. Aceştia nu sunt "după sănătate" şi nici "extremişti". Mulţi nici nu au auzit vreodată despre Iarba de grâu.


Ei sunt oameni obişnuiţi pentru care medicina convenţională a făcut tot ce a putut. Dar au avut voinţa de a trăi, de aceea au căutat alte metode şi au îmbrăţişat tratamentele alternative. Vieţile lor nu pot fi trecute sub tăcere sub forma unor dovezi anecdotice. Acestea sunt vieţi adevărate, bătălii adevărate şi crize personale reale.

Mai multe informații
EdituraBenefica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-92754-6-7
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 17x24 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVindecări miraculoase cu Iarba de Grâu
Rating-ul tău