Vine Crăciunul!

în stoc
SKU
a264265
69.99 LEI
Pe scurt

Ilustrații de Ewa Poklewska-Koziełło.

Vine Crăciunul!

Despre Nașterea Domnului, Moș Crăciun, Moș Nicolae și alte tradiții de sărbători din lume

Vă puteți imagina o iarnă fără Crăciun, și totuși plină de arome și de tradiții de neuitat? NU?! Dar le cunoașteți cu adevărat pe toate? Sunt la fel pretutindeni în lume? Monika Utnik vă invită să descoperiți mirosuri, gusturi, legende, tradiții inedite și totodată răspunsuri la întrebări precum: De ce sărbătorim Crăciunul pe 25 decembrie? De ce există târguri de Crăciun? Oare toți copiii primesc daruri în aceeași zi? De ce decorăm bradul? Cine a inventat primele globuri din sticlă? De ce construim iesle în miniatură? În plus, veți afla mai multe despre plantele specifice acestei sărbători, despre steaua din Betleem, despre Ebenezer Scrooge și despre „Spărgătorul de nuci”.

„Vine Crăciunul!” este o lectură relaxantă pentru serile lungi de iarnă, petrecute în sânul familiei, și nu doar în jurul bradului de Crăciun.

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nemi
ISBN 9786064314321
Traducător Mihaela Fiscutean
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVine Crăciunul!
Rating-ul tău

Ilustrații de Ewa Poklewska-Koziełło.

Vine Crăciunul!

Despre Nașterea Domnului, Moș Crăciun, Moș Nicolae și alte tradiții de sărbători din lume

Vă puteți imagina o iarnă fără Crăciun, și totuși plină de arome și de tradiții de neuitat? NU?! Dar le cunoașteți cu adevărat pe toate? Sunt la fel pretutindeni în lume? Monika Utnik vă invită să descoperiți mirosuri, gusturi, legende, tradiții inedite și totodată răspunsuri la întrebări precum: De ce sărbătorim Crăciunul pe 25 decembrie? De ce există târguri de Crăciun? Oare toți copiii primesc daruri în aceeași zi? De ce decorăm bradul? Cine a inventat primele globuri din sticlă? De ce construim iesle în miniatură? În plus, veți afla mai multe despre plantele specifice acestei sărbători, despre steaua din Betleem, despre Ebenezer Scrooge și despre Spărgătorul de nuci.

Vine Crăciunul! este o lectură relaxantă pentru serile lungi de iarnă, petrecute în sânul familiei, și nu doar în jurul bradului de Crăciun.