Visătorul

Epuizat din stoc
SKU
C212251
25.23 LEI
Pe scurt

În șapte povești legate între ele, Peter Fortune își amintește diferite întâmplări din timpul copilăriei sale ciudate. Trăind la granița dintre vis și realitate, el trece prin aventuri fantastice, trăiește în trupul bătrânei sale pisici și al unui copil răutăcios, se luptă cu o păpușă rea care s-a trezit la viață și caută răzbunare, găsește într-un sertar plin cu fleacuri o cremă care face oamenii să dispară etc. În cele din urmă se trezește, copil de unsprezece ani fiind, în trupul unui adult și începe cea mai mare aventură a vieții sale: se îndrăgostește.

„Ian McEwan izbuteste sa imbine cu simplitate sclipiri in stare pura ale marii literaturi. S-ar putea spune ca romanul sau evolueaza pe doua registre – cel al copiilor si cel al adultilor –, dar, in realitate, falia dintre acestea e greu de distins. Visatorul este o carte despre nostalgii neimpartasite, iar copiii nu-si pot aroga monopolul acestora.” (The Independent)


„O proza limpede si plina de viata… Cititi cu voce tare aceste povestiri copiilor dumneavoastra; va vor bulversa.” (Evening Standard)

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM. Junior
ISBN 978-973-46-3805-5
Traducător Dana Crăciun
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVisătorul
Rating-ul tău