Vita Sexualis

Epuizat din stoc
SKU
C175726
4.59 LEI
Pe scurt
Volumul Vita sexualis, scris de unul dintre cei mai mari romancieri japonezi, este un important precursor al romanului modern în care vom face o cură de conştientizare sexuală, şi vom descoperi lumea erotică din artă şi literatură.
De la prima întâlnire a copilului Shizuka cu gravuri pe lemn al căror leitmotiv era plăcerea - Ukiyo-e - realizate de artiştii japonezi prin utilizarea tehnicii blocurilor de lemn şi până la prima întâlnire a tânărului în vârstă de 20 de ani cu o curtezană profesionistă, Ogai a ales că creeze o istorie sexuală care întruchipează cele două aspecte ale naturii unui bărbat: trupul şi spiritul în toată complexitatea sa psihologică. Rezultatul acestei investigaţii este aducerea în mintea cititorului a complexei lumi sexuale din timpul erei Meiji din Japonia.

În romanul lui Ogai, eroul trebuie să se confrunte cu lumea femeilor, de la prostituate la marile curtezane ale vremii. Dar, în timpul tuturor escapadelor sexuale şi confruntărilor, el îşi păstrează echilibrul, observă, comentează, uneori cu umor, alteori cu seriozitate, dar întotdeauna cu autocritică.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Babel
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8073-38-5
Traducător Irina Holca
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 10.4 x 17.8 cm
Tip copertă Broşat
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVita Sexualis
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!