Vrei sa vorbim despre despartire

în stoc
SKU
a271417
24.50 LEI
Pe scurt
Sa nu-ti mai vezi parintii impreuna si sa le accepti lipsa, sa locuiesti in doua case diferite, sa te intelegi cu noii parteneri ai parintilor si cu noii frati si surori... nu e deloc usor! Leo si Ionela isi pun intrebari despre divortul parintilor si despre temerile si dificultatile pe care le intampina uneori. Alaturi de ei, cu ajutorul psihologei Carine Simonet, vei gasi cu siguranta raspunsuri la propriile intrebari!
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Vrei sa vorbim despre...
Ediția cărții I
ISBN 978-606-056-573-4
Traducător Iulia Moraru
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 20 x 25 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVrei sa vorbim despre despartire
Rating-ul tău

Sa nu-ti mai vezi parintii impreuna si sa le accepti lipsa, sa locuiesti in doua case diferite, sa te intelegi cu noii parteneri ai parintilor si cu noii frati si surori... nu e deloc usor!

Leo si Ionela isi pun intrebari despre divortul parintilor si despre temerile si dificultatile pe care le intampina uneori. Alaturi de ei, cu ajutorul psihologei Carine Simonet, vei gasi cu siguranta raspunsuri la propriile intrebari!

Colectia care deschide dialogul despre marile intrebari ale vietii.

Presarate cu sfaturi din partea psihologei Carine Simonet, cartile trateaza teme precum prietenia, dragostea, divortul parintilor, moartea celor dragi, increderea in sine si asumarea responsabilitatii.