Vremea Recoltei

Epuizat din stoc
SKU
a203799
79.00 LEI
Pe scurt
VREMEA RECOLTEI este un joc ușor de învățat, cu un sistem de joc interesant. Jucând acest joc veți arăta că ajutându-vă reciproc puteți face diferența. În timpul primaverii, am plantat mai multe plante în grădina noastră de legume. Acum, vara a sosit și grădina este plină cu legume delicioase. Este vremea recoltei! În timpul recoltării porumbului dulce, a morcovilor, a fasolei și a roșiilor, vara caldă lasă locul iernii reci. Vom reuși să recoltăm toate legumele înainte de sosirea iernii?
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 6
Varsta +4 ani
Autorul Jocului Jim Deacove
Durata Jocului 15 min
Tipul de Joc Joc de cooperare
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVremea Recoltei
Rating-ul tău

VREMEA RECOLTEI este un joc ușor de învățat, cu un sistem de joc interesant. Jucând acest joc veți arăta că ajutându-vă reciproc puteți face diferența.

În timpul primaverii, am plantat mai multe plante în grădina noastră de legume. Acum, vara a sosit și grădina este plină cu legume delicioase. Este vremea recoltei! În timpul recoltării porumbului dulce, a morcovilor, a fasolei și a roșiilor, vara caldă lasă locul iernii reci. Vom reuși să recoltăm toate legumele înainte de sosirea iernii?

Conceptul nou de “jocuri de cooperare” lansat de Sunny Games are la baza joaca in echipa, indiferent de varsta jucatorilor. Urmarind un concept psihologic pentru dezvoltare personala, jocurile de cooperare elimina notiunea de competitivitate si atributele de “castigator” versus “pierzator” Astfel sunt diminuate complexele de inferioritate ce pot afecta copiii, iar in lumea jocurilor Sunny Games, toata lumea castiga!