Wabi sabi. Înțelepciunea imperfecțiunii

în stoc
SKU
HU003367/1
27.00 LEI
Pe scurt

Cu o prefață de HÉCTOR GARCÍA, coautor al bestsellerului „Ikigai”

„Wabi sabi: Înțelepciunea imperfecțiunii” ne arată cum, devenind conștienți de imperfecțiunea și de nepermanența noastră și eliberându-ne totodată de povara unei societăți care ne vrea întotdeauna perfecți, putem descoperi cine suntem și ce vrem cu adevărat. Nobuo Suzuki ne învață câteva trucuri simple – cum să ții un jurnal wabi sabi, cum să scrii un haiku, cum să creezi artă în spiritul wabi sabi – pentru a ne face ordine în viață și în minte, astfel încât să ne putem bucura de o viață simplă.

„Gândirea occidentală, mai ales în zilele noastre, ne face să căutăm pretutindeni perfecțiunea, cu speranța că astfel vom dobândi succesul și fericirea. În „Wabi sabi: Înțelepciunea imperfecțiunii”, Nobuo Suzuki ne ajută să reflectăm profund la această idee care influențează negativ arta de a trăi bine. El m-a ajutat să înțeleg că perfecțiunea nici măcar nu există; este doar o iluzie, o creație a imaginației omului (și, probabil, a matematicii). Wabi sabi este însăși esența realității, pentru că perfecțiunea nu există.“ — HÉCTOR GARCÍA

Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Practic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7772-3
Traducător Camelia Dinică
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsWabi sabi. Înțelepciunea imperfecțiunii
Rating-ul tău

Cu o prefață de HÉCTOR GARCÍA, coautor al bestsellerului Ikigai

Wabi sabi: Înțelepciunea imperfecțiunii ne arată cum, devenind conștienți de imperfecțiunea și de nepermanența noastră și eliberându-ne totodată de povara unei societăți care ne vrea întotdeauna perfecți, putem descoperi cine suntem și ce vrem cu adevărat. Nobuo Suzuki ne învață câteva trucuri simple – cum să ții un jurnal wabi sabi, cum să scrii un haiku, cum să creezi artă în spiritul wabi sabi – pentru a ne face ordine în viață și în minte, astfel încât să ne putem bucura de o viață simplă.

„Gândirea occidentală, mai ales în zilele noastre, ne face să căutăm pretutindeni perfecțiunea, cu speranța că astfel vom dobândi succesul și fericirea. În Wabi sabi: Înțelepciunea imperfecțiunii, Nobuo Suzuki ne ajută să reflectăm profund la această idee care influențează negativ arta de a trăi bine. El m-a ajutat să înțeleg că perfecțiunea nici măcar nu există; este doar o iluzie, o creație a imaginației omului (și, probabil, a matematicii). Wabi sabi este însăși esența realității, pentru că perfecțiunea nu există.“ — HÉCTOR GARCÍA

NOBUO SUZUKI, scriitor și filozof, a studiat arta și literatura în Europa înainte de a începe să scrie despre creativitate și dezvoltare personală. Îi place să cânte la pian, să călătorească în jurul lumii și să-și împartă casa cu pisicile sale. În prima sa carte, Wabi sabi: Înțelepciunea imperfecțiunii, ne vorbește despre frumusețea imperfecțiunii și cum ne poate schimba viața conștientizarea acestui concept.