What Do You Meme? - Doi iepuri dintr-un foc

în stoc
SKU
a258518
136.40 LEI
Pe scurt
Doi iepuri dintr-un foc este un joc de cărți conceput pentru a testa creativitatea și abilitățile de asociere ale jucătorilor. Jocul include un set de cărți cu imagini și un set de cărți cu cuvinte. Scopul jocului este de a găsi cele mai bune combinații între cartea cu imagine și cea cu cuvânt. Fiecare carte cu imagine prezintă o scenă sau o situație, iar jucătorii trebuie să aleagă o carte cu cuvânt care se potrivește cel mai bine cu imaginea.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 20
Varsta +18 ani
Durata Jocului 30-90 de min
Componente 175 de cărți albastre, 175 de cărți roșii, 8 cărți whiteboard, 8 markere scrie-șterge, regulament în limba română
Tipul de Joc Carti de joc
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsWhat Do You Meme? - Doi iepuri dintr-un foc
Rating-ul tău

Doi iepuri dintr-un foc este un joc de cărți conceput pentru a testa creativitatea și abilitățile de asociere ale jucătorilor.

Jocul include un set de cărți cu imagini și un set de cărți cu cuvinte. Scopul jocului este de a găsi cele mai bune combinații între cartea cu imagine și cea cu cuvânt. Fiecare carte cu imagine prezintă o scenă sau o situație, iar jucătorii trebuie să aleagă o carte cu cuvânt care se potrivește cel mai bine cu imaginea.

Creativitatea și simțul umorului sunt cheia acestui joc, deoarece combinațiile pot fi amuzante și neprevăzute. Jucătorii trebuie să gândească rapid și să aleagă cele mai interesante și ingenioase combinații pentru a câștiga runde și a aduna puncte.

Doi iepuri dintr-un foc este un joc potrivit pentru petreceri, reuniuni de familie sau simple momente de distracție alături de prieteni. Este un mod excelent de a provoca râsete și de a aduce o atmosferă plină de divertisment în jurul mesei.