What Do You Meme? - For the Girls

în stoc
SKU
a258517
157.40 LEI
Pe scurt
WDYM - For the Girls, limba română, este un joc de petrecere perfect pentru: petreceri de burlaci, nopți de fete și reuniuni, petreceri de ziua de naștere și multe altele! Începeți noaptea fetelor: oricine are cei mai mulți adepți de pe Instagram merge primul, aruncând zarul. Indiferent de latura zarului, cu fața în sus, luați cartea de sus din pachetul de culori corespunzător.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 3 - 20
Varsta +18 ani
Durata Jocului 30-90 de min
Componente 80 de cărți roz, 80 de cărți violet, 80 de cărți portocalii, 80 de cărți verzi, 80 de cărți albastre, 1 zar cu șase fețe, instrucțiuni în limba română.
Tipul de Joc Carti de joc
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsWhat Do You Meme? - For the Girls
Rating-ul tău

WDYM - For the Girls, limba română, este un joc de petrecere perfect pentru: petreceri de burlaci, nopți de fete și reuniuni, petreceri de ziua de naștere și multe altele!

Începeți noaptea fetelor: oricine are cei mai mulți adepți de pe Instagram merge primul, aruncând zarul. Indiferent de latura zarului, cu fața în sus, luați cartea de sus din pachetul de culori corespunzător.

Citiți-l cu voce tare grupului și efectuați orice acțiune de pe card. Unele cărți implică doar acel jucător, altele necesită întregul grup.

Jucătorul din stânga aruncă apoi zarul și jocul continuă astfel. Fiecare carte câștigătoare vă aduce un punct. 1 Card = 1 Punct.

Jucătorul cu cele mai multe cărți la final câștigă!