Wikinomics

Epuizat din stoc
SKU
C165266
56.84 LEI
Pe scurt
Bestsellerul care arată întregii lumi puterea colaborării în masă. Vă arată cum să vă folosiţi în propria afacere de conceptul numit wikinomics.
Tradusă în douăzeci şi şase de limbi şi nominalizată drept una dintre cele mai bune cărţi de afaceri ale anului 2007 (pentru Premiul „Cartea anului”, Financial Times/Goldman Sachs) Wikinomics a devenit o lectură esenţială pentru oamenii de afaceri de pretutindeni.


Bazată pe un proiect de cercetare a cărui finanţare a atins suma de 9 milioane de dolari, cartea explică modul în care colaborarea în masă are loc nu numai în zona Wikipedia sau YouTube, ci şi în cadrul companiilor care ştiu că trebuie să ţină pasul cu tehnologia.


Don Tapscott şi Anthony Williams scot la iveală nuanţele care pun în mişcare conceptul de wikinomics şi împărtăşesc relatări fascinante despre modul în care comunităţile de oameni (atât cei plătiţi cât şi voluntarii) creează ştiri TV, stabilesc ordinea cromozomilor din ADN-ul uman, recompun melodiile lor favorite, creează programe, descoperă tratamente pentru anumite boli, editează texte şcolare, inventează noi produse cosmetice şi construiesc chiar motociclete.
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Business
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1931-31-9
Traducător Irina Sebeşi
Număr de pagini 552
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsWikinomics
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!