Zana albastra

în stoc
SKU
a224443
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Zânele bune din regatul Albastru se află sub puterea unei regine mincinoase - și au nevoie grabnică de ajutorul tău. Trebuie să găsești trei chei fermecate, pe care le au în păstrare Copacii Umblători, Piticii Morocănoși și o puternică vrăjitoare, de magia căreia nu scapă nimeni... Cum îi îndupleci pe toți aceștia? Ai curaj să pornești în aventură? Zici că da? Ia să vedem!


„Săpată într-o stâncă, se vedea o peșteră înaltă. Au intrat deși inimile le bubuiau în piept. Înăuntru erau doar lucruri vechi, aruncate peste tot, într-o dezordine cumplită. Un motan mare, blănos, s-a ridicat și-a început să miaune foarte tare. În cele din urmă, a apărut o bătrână ciufulită și cu hainele zdrențuite. Pe umărul ei stătea corbul cu un ochi acoperit.
— Ce căutați aici?
— Mătușico, a prins glas zâna. Sunt Maya. Cred că suntem rude. Înainte să ne transformi în copaci strâmbi, vreau să îți spun o poveste, te rog!”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094432
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZana albastra
Rating-ul tău