Zece ratuste de cauciuc

în stoc
SKU
a255347
35.00 LEI
Pe scurt
Imbarcarea! Vino la bordul navei, caci pornim spre o lume in care exploram, dar ne si jucam! Zece ratuste de cauciuc peste bord!, striga capitanul, dupa ce un val urias arunca in apa una dintre cutiile de pe cargobotul sau. Cele zece ratuste de cauciuc din acea cutie se leagana pe valuri si sunt purtate in directii diferite. Prima pluteste spre vest, iar un delfin prietenos sare peste ea. A doua pluteste spre est, iar o foca curioasa ii iese in cale. Una pluteste spre stanga, iar alta spre dreapta. Uneia ii face cu ochiul o caracatita, alteia ii canta o balena. A zecea ratusca de cauciuc continua sa pluteasca de una singura pe uriasa intindere a marii, pana cand, intr-o buna dimineata, intalneste o rata adevarata cu bobocii ei.
Mai multe informații
EdituraPortocala Albastra
Ediția cărții I
ISBN 978-630-650-518-0
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 13 x 18 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZece ratuste de cauciuc
Rating-ul tău

Imbarcarea! Vino la bordul navei, caci pornim spre o lume in care exploram, dar ne si jucam!

Zece ratuste de cauciuc peste bord!, striga capitanul, dupa ce un val urias arunca in apa una dintre cutiile de pe cargobotul sau. Cele zece ratuste de cauciuc din acea cutie se leagana pe valuri si sunt purtate in directii diferite. Prima pluteste spre vest, iar un delfin prietenos sare peste ea. A doua pluteste spre est, iar o foca curioasa ii iese in cale. Una pluteste spre stanga, iar alta spre dreapta. Uneia ii face cu ochiul o caracatita, alteia ii canta o balena. A zecea ratusca de cauciuc continua sa pluteasca de una singura pe uriasa intindere a marii, pana cand, intr-o buna dimineata, intalneste o rata adevarata cu bobocii ei.

In aceasta poveste deopotriva calda si jucausa, Eric Carle isi poarta cititorii intr-o captivanta calatorie de descoperire. Urmarind ratustele care plutesc pe intreg cuprinsul globului, micii exploratori pot invata semnificatiile cuvintelor care indica directiile, punctele cardinale, dar si sa numere si sa foloseasca numerale cardinale si ordinale. Fiecare dintre animalele intalnite de ratustele de cauciuc este observat in habitatul sau natural si are un comportament caracteristic, asa cum ii sta in fire speciei sale.

Cartea este ilustrata cu ajutorul unor colaje minunat concepute, in stilul caracteristic al artistului. Cei mici se vor inveseli si se vor induiosa la finalul-surpriza.