Zeii vinovăției

în stoc
SKU
a259580
59.00 LEI
Pe scurt

Mickey Haller primește sms-ul „Sună-mă urgent - 187", iar codul penal pentru crimă din California îi atrage imediat atenția. azurile de crimă au cele mai mari mize și sunt plătite bine, ceea ce înseamnă că Haller trebuie să fie în cea mai bună formă pentru această nouă provocare. Mickey află că victima era o fostă clientă, o prostituată pe care credea că a salvat-o și a pus-o pe calea dreaptă. Află curând că ea s-a întors în LA și a revenit la viața ei de dinainte. Departe de a o salva, poate Mickey a fost cel care a pus-o în pericol. Bântuit de fantomele trecutului său, Mickey trebuie să muncească neobosit și să-si dovedească toată îndemânarea într-un caz care ar putea însemna răscumpărarea sa supremă sau dovada vinovăției sale supreme.

Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060068143
Traducător Gabriel Stoian
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZeii vinovăției
Rating-ul tău

Mickey Haller primește sms-ul „Sună-mă urgent - 187", iar codul penal pentru crimă din California îi atrage imediat atenția.
azurile de crimă au cele mai mari mize și sunt plătite bine, ceea ce înseamnă că Haller trebuie să fie în cea mai bună formă pentru această nouă provocare. Mickey află că victima era o fostă clientă, o prostituată pe care credea că a salvat-o și a pus-o pe calea dreaptă. Află curând că ea s-a întors în LA și a revenit la viața ei de dinainte. Departe de a o salva, poate Mickey a fost cel care a pus-o în pericol. Bântuit de fantomele trecutului său, Mickey trebuie să muncească neobosit și să-si dovedească toată îndemânarea într-un caz care ar putea însemna răscumpărarea sa supremă sau dovada vinovăției sale supreme.