Zen dincolo de mindfulness

în stoc
SKU
a217589
37.00 LEI
Pe scurt

„Pentru că sunt un simplu om, nu pot ajunge la toți cei care îmi cer ajutorul. Speranța mea e ca această carte să înlocuiască serviciile pe care pot să le ofer personal, astfel încât oamenii să folosească puterea Hado când eu nu pot fi fizic alături de ei.

O altă modalitate e să te uiți la fotografia mea sau să mă vizualizezi pentru a te conecta cu puterea mea Hado. Nu contează dacă sunt în celălalt colț al lumii: puterea mea Hado va ajunge la tine!

Am imprimat puterea mea Hado în această carte. Ori de câte ori simți că ai nevoie de ajutor, te rog s-o recitești și te vei conecta cu mine, apoi vei găsi o rezolvare după ce primești energia mea Hado.“

Toyoko Matsuzaki

Zen pentru vremurile de azi!

Promisiunea pe care ne-o face budismul este că ne vom simți desăvârșiți și că vom avea sentimentul de completitudine exact așa cum suntem – atât când medităm, cât și când ne ocupăm de treburile zilnice, inclusiv în aspectele dificile ale vieții. Este o viziune frumoasă, dar și o misiune dificilă, iar mulți practicanți caută scurtături în două feluri:

  • alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legătura cu rădăcinile filosofice și etice ale budismului;
  • „ocolirea spiritualității”, adică evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice în favoarea unui calm superficial.

Maestrul Jules Shuzen Harris arată că aceste provocări pot fi tratate prin combinarea meditației angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste și cu tehnicile metodei de psihoterapie numite „Reuniunea minții cu trupul”. Folosind această abordare unică, practicanții pot face adevărata muncă de trezire fără a nega viața emoțională și fără a pierde ceva din bogata gamă de perspective oferite de psihologia budistă și tradiția practicii Zen.

Zen dincolo de mindfulness este un ghid practic pentru exersarea conștientizării spirituale, astfel încât să pornim cu adevărat pe calea trezirii și iluminării.

Mai multe informații
EdituraFor You
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții III
ISBN 9786066393607
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZen dincolo de mindfulness
Rating-ul tău