Ziua de naștere a lui Mog

în stoc
SKU
a250386
Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
Pe scurt
E ziua lui Mog și toată familia se bucură să o sărbătorească. Dar lui Mog nu-i plac zilele de naștere, și nici petrecerile, și mai ales nu-i plac petrecerile care sărbătoresc zile de naștere. Oare își va schimba Mog părerea? Pentru această poveste aniversară creată în colaborare cu Judith Kerr, editorul a folosit o selecţie din ilustraţiile care au dat viaţă mai bine de cincizeci de ani minunatelor povești cu Mog.
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Panda
ISBN 978-606-978-535-5
Traducător Domnica Drumea
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 18.9 x 24.6 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZiua de naștere a lui Mog
Rating-ul tău

E ziua lui Mog și toată familia se bucură să o sărbătorească.
Dar lui Mog nu-i plac zilele de naștere, și nici petrecerile, și mai ales nu-i plac petrecerile care sărbătoresc zile de naștere.
Oare își va schimba Mog părerea?

Pentru această poveste aniversară creată în colaborare cu Judith Kerr, editorul a folosit o selecţie din ilustraţiile care au dat viaţă mai bine de cincizeci de ani
minunatelor povești cu Mog.

JUDITH KERR s-a născut la Berlin. A plecat din Germania împreună cu familia în 1933 pentru a scăpa de Partidul Nazist ajuns la putere și s-a stabilit în Anglia. A studiat la Școala Centrală de Artă și mai târziu a lucrat ca redactor la BBC. În 2012, a fost numită Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic (OBE), iar în 2016 a primit Premiul Booktrust pentru întreaga sa activitate literară. Judith a continuat să scrie și să ilustreze cărți pentru copii până în ultima clipă. S-a stins din viață pe 22 mai 2019, la aproape 96 de ani.