Adevărul minciunilor

Epuizat din stoc
SKU
H03860
13.76 LEI
Pe scurt
Viata este una si nu are limite. Citirea romanelor sparge acest tipar si ceea ce se dovedise unic se transforma in multe, in nenumarate vieti. Fiindca asta este marea putere a literaturii, iar volumul de fata ne face partasi la ea.
Lolita, Moartea la Venetia, Strainul, Manhattan Transfer, Tropicul Cancerului sau Toba de tinichea sunt doar cateva dintre operele literare ale secolului al XX-lea despre care ne vorbeste Mario Vargas Llosa in aceste pagini.

Ne scoate la iveala o legatura intima intre lecturile sale si posibilitatile de a ne extinde experienta: aceasta dimensiune dintre viata reala si dorintele, fanteziile noastre care o vor mai bogata, mai diversa este cea care ne invadeaza imaginatia.

Vargas Llosa a adaugat alte zece romane fata de editia din 1990, pe care a si revizuit-o, incluzand un epilog despre relatia literaturii cu viata cititorilor, o tema dezbatuta permanent, dar niciodata clarificata pe deplin, pe care acest mare scriitor o reia insistand asupra functiei literaturii, analizand prezentul si viitorul cartilor.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Seria de autor Mario Vargas Llosa
Ediția cărții I
ISBN 973-50-0893-9
Traducător Luminita Voina-Radut
Număr de pagini 324
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2005
Premii Nobel 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAdevărul minciunilor
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!