Cald, plat şi aglomerat. De ce avem nevoie de o revoluţie verde şi cum putem schimba viitorul într-o lume globalizată

Epuizat din stoc
SKU
C173169
9.63 LEI
Pe scurt
„Un manifest fascinant, pe care ar trebui să-l citească toată lumea, în special membrii Congresului şi candidaţii la preşedinţie.” (The Boston Globe)
Thomas L. Friedman a cistigat Premiul Pulitzer in anii 1983, 1988 si 2002.

Ca si in bestsellerurile sale anterioare Pamintul este plat si Lexus si maslinul, Thomas L. Friedman descrie viitorul prin prisma unor evenimente recente cruciale. El explica modul in care tragedia de la 11 septembrie, uraganul Katrina si aplatizarea lumii prin intermediul internetului au contribuit la agravarea problemelor si atrage atentia asupra a doua noi chestiuni presante: schimbarile climatice dramatice si concurenta tot mai acerba pentru resursele energetice, care ar putea distruge lumea daca nu actionam rapid.

„Lumea devine calda, plata si aglomerata. Mai precis, incalzirea globala, ascensiunea uimitoare a claselor de mijloc pe tot cuprinsul globului si inmultirea rapida a populatiei duc la diminuarea semnificativa a stabilitatii planetei.” (Thomas L. Friedman)

„Un manifest fascinant, pe care ar trebui sa-l citeasca toata lumea, in special membrii Congresului si candidatii la presedintie.” (The Boston Globe)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție ECONOMIE ŞI SOCIETATE
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1602-2
Traducător Laura Gutu, Miruna Andriescu
Număr de pagini 440
Formatul cărţii 16 x 23.5 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCald, plat şi aglomerat. De ce avem nevoie de o revoluţie verde şi cum putem schimba viitorul într-o lume globalizată
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!