Aşa ceva nu se întâmplă niciodată

Epuizat din stoc
SKU
C173506
43.34 LEI
Pe scurt
După «Eroare Judiciară», în aceeaşi serie, un nou roman scris de fostul ministru al justiţiei din Norvegia.
Fiona Helle, vedeta unui talk-show foarte popular în Norvegia, este descoperită în locuinţa ei, asasinată, cu limba tăiată şi ambalată frumos într-o corolă confecţionată din hârtie. Mesajul este clar: o minciună a costat-o viaţa. Când este găsită o a doua victimă, tânăra Vibeke Heinerback, lider al unui partid de extremă dreaptă, inspectorul Yngvar Stubø este însărcinat să demareze o anchetă serioasă. Se află el oare pe urmele unui serial killer specializat în celebrităţi?

Inger Johanne Vik, devenită între timp partenera lui de viaţă, acceptă să-i dea o mână de ajutor, încercând să contureze profilul acestui ucigaş-fantomă pasionat de puneri în scenă spectaculoase. Ce semnificaţie au mesajele pe care le lasă? În curând, Inger Johanne întrevede un scenariu care ar putea avea legătură cu anii petrecuţi de ea la FBI şi care ar putea conduce chiar la uciderea inspectorului...

Un roman poliţist palpitant, în care celebrul tandem de detectivi caută cu disperare ceva ce pare să nu existe: mobilul crimei!
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-398-3
Traducător Liliana Urian
Număr de pagini 448
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAşa ceva nu se întâmplă niciodată
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!