Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Articolele de la 11 la 20 din 651

per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction

Grilă  Listă 

 1. Wuhan. Jurnal dintr-un oraș în carantină

  O mărturie tulburătoare din timpul epidemiei de COVID-19 datorată uneia dintre cele mai importante scriitoare contemporane din China.

  Cu o postfață de Michael Berry

  Cele șaizeci de însemnări zilnice care compun jurnalul lui Fang Fang alcătuiesc un ...

  Vezi mai multe
  44 95 LEI
  wishlist
 2. Un moment de ascensiune

  Povestea Melindei conține informații uimitoare, atrăgând atenția asupra unor probleme vitale – de la căsătoriile cu minore la interzicerea accesului la contraceptive și la inechitatea de gen la locul de muncă. Și, pentru prima oară, scrie despre viața ei.

  Fete de nici ze...

  Vezi mai multe
  55 00 LEI
  wishlist
 3. Eu și comunismul

  Eu și comunismul

  Alex Ştefănescu

  Pentru prima dată în istoria lumii o ierarhie răsturnată se instituţionalizează, devine un regim politic în mai multe ţări de pe glob. Vai de oamenii de valoare din aceste ţări! Sunt închiși, schingiuiţi, omorâţi. Sau obligaţi să facă munci înjositoare, cu mult sub competenţa lor.

  40 01 LEI
  wishlist
 4. Saltul. Cum am învățat să mă bucur de valuri

  Cum putem transforma frica de apă într-o pasiune este tema centrală a acestui ghid practic, util atât înotătorilor începători, cât și celor experimentați care încă se tem să înoate în ape deschise.

  SALTUL adună laolaltă experiențele autoarei ...

  Vezi mai multe
  49 00 LEI
  wishlist
 5. Pe urmele vikingilor. Jurnal de călătorie în Suedia

  Exista destinații „la modă” și locuri despre care n-ați auzit niciodată. Există orașe ale lumii în care poate ajunge oricine, dar și unele care-ți vor rămâne ancorate doar în dorințe și vise. Există locuri „ca acasă”, dar și unele care nu seamănă cu nimic din ce-ai văzut până acum. Există colțuri...

  Vezi mai multe
  34 9 LEI
  wishlist
 6. Jurnal pentru Stella

  Jurnal pentru Stella

  Jonathan Swift

  Cititorii care îl cunosc pe Jonathan Swift doar prin prisma Călătoriilor lui Gulliver sau ca autor de satire au ocazia, citindu-i Jurnalul, să descopere și o altă fizionomie, mai intimă, a autorului. 

   

  39 00 LEI
  wishlist
 7. Nu voi mai vedea lumea niciodată. Memoriile unui scriitor întemnițat

  Textele acestea sunt scrise în tenebrele închisorii. Conștient că, atâta vreme cât regimul Erdogan se va afla la putere, el nu va mai vedea lumea cu ochii unui om liber, Ahmet Altan, unul dintre cei mai cunoscuți romancieri din Turcia, își află libertatea în scris, în citit și în adân...

  Vezi mai multe
  35 00 LEI
  wishlist
 8. Jurnalul unui librar

  Când Bythell, orgoliosul patron al celui mai mare magazin de cărți vechi din Scoția și ­a înființat, în 2010, pagina de Facebook, a hotărât, în mod premeditat, să se concentreze asupra comportamentului clienților.
  Acest jurnal, ținut timp de un an, nu face altceva, ba chiar mai aduce și...

  Vezi mai multe
  39 00 LEI
  wishlist
 9. Vincent și Theo. Frații van Gogh

  Vincent n-ar fi fost același fără Theo van Gogh. Călătorind prin volutele unei vieți chinuite, pictorul l-a avut mereu alături pe credinciosul său frate. Relația lor a fost zbuciumată, dar profundă, definitorie pentru amândoi. Minuțios documentată, bazată pe corespondența dintre Vincent și Theo, cartea lui Deborah Heiligman spune d...

  Vezi mai multe
  33 00 LEI
  wishlist
 10. Tribul. Despre întoarcerea acasă și apartenență

  Am evoluat trăind în grupuri mici și egalitariste, dar am ajuns să locuim în comunități de milioane de membri. Mulți occidentali se simt înstrăinați în societatea modernă, în ciuda incontestabilelor beneficii pe care le aduce aceasta, iar fenomenul nu este deloc unul nou. Cu zeci de ani înainte de Revo...

  Vezi mai multe
  34 00 LEI
  wishlist

Articolele de la 11 la 20 din 651

per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction

Grilă  Listă 

LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei