Ceilalţi şi eu

Epuizat din stoc
SKU
C184546
Preț special 20.96 LEI Preț standard 27.94 LEI
Pe scurt
Să dai bună ziua, să spargi gheaţa, să începi o conversaţie, să stabileşti o relaţie, toate acestea se învaţă, se perfecţionează şi te fac fericit. Deseori însă teama de a deranja, de a fi judecaţi, de a nu şti ce să spunem ne împiedică să ne apropiem de ceilalţi. Ne simţim neajutoraţi, impresionaţi, ruşinaţi.
Isabelle Filliozat oferă o adevărată meditaţie despre raporturile noastre cu ceilalţi. Ea descrie codurile, aceste gesturi şi cuvinte deseori automate de la începutul unui contact, şi exerciţii practice de combatere a timidităţii şi a prejudecăţilor. Într-adevăr, felul nostru de a saluta, de a întinde mâna sau obrazul, de a ne privi interlocutorul influenţează evoluţia relaţiei. Autoarea ne invită să redescoperim politeţea inimii, gustul discuţiei, al conversaţiei pentru a ne simţi mai liberi şi mai fericiţi. Îndrăznind să dăm şi să primim, devenim realmente subiectul şi nu, ca până acum, obiectul vieţilor noastre. O carte pasionantă despre recăpătarea controlului asupra emoţiilor şi a gesturilor noastre, pentru a putea intra în relaţie cu ceilalţi fără a ne teme de ei şi fără a-i judeca.

Isabelle Filliozat este psiholog clinician şi psihoterapeut din 1982. Este autoarea mai multor cărţi, printre care marele ei succes L’Intelligence du coeur (1997), Je t’en veux, je t’aime (2004) şi Il n’y a pas de parent parfait (2008).
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practică
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-391-4
Traducător Nicolae Baltă
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCeilalţi şi eu
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!