Cireşarii. Cavalerii florii de cireş. Vol. 1

Epuizat din stoc
SKU
C171225
12.75 LEI
Pe scurt
''Cireşarii, ca orice eroi care devin exemplari, doresc să facă numai binele şi reuşesc să-l facă. Motivaţia lor e tocmai “cavalerismul”, nobleţea binelui gratuit.'' (Horia Gârbea)
''Niciun roman pentru copii si tineret nu se poate compara, la noi, ca audienta si ca forta de fascinatie, cu Ciresarii. Ciresarii sunt personaje bine alese si atent construite de catre parintele lor. Se stie, de altfel, ca Victor, Lucia si Tic au fost create prin asemanare cu cei trei copii ai autorului. Ei au cateva trasaturi dominante, fizice si morale, care ii individualizeaza usor si ii fac lesne memorabili. In primul volum al seriei, cei sapte copii de pe Strada Ciresului si catelul Tombi vor sa elucideze un mister geologic, dar intalnesc in Pestera Neagra personaje adulte ostile, pe care le inving prin inteligenta si spirit de echipa.(...)
Autorul Ciresarilor s-a inscris, in genul lui, printre nemuritori. Iar dincolo de autor, destinul personajelor pare sortit unei glorii ce va rezista multa vreme, in veacul ce ne este dat. Drum bun, Ciresari!'' (Horia Gârbea)
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Biblioteca pentru toţi
Ediția cărții I
ISBN 978-973-675-829-4
Număr de pagini 370
Tip copertă Ediţie cartonată
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCireşarii. Cavalerii florii de cireş. Vol. 1
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!