Copiii invata ceea ce traiesc. Educatia care insufla valori

Epuizat din stoc
SKU
H07079
22.02 LEI
Pe scurt
Copiii nostri invata neincetat de la noi. Invata nu din vorbele cu care incercam sa-i educam, ci din comportamentul, sentimentele, atitudinea noastra din viata de zi cu zi.In 1954 Dorothy Law Nolte a scris un celebru poem pedagogic intitulat Children Learn What They Live - " Copiii invata ceea ce traiesc ".
Fiecare vers enunta un adevar simplu si de bun-simt despre consecintele, benefice sau nefaste, ale modelului familial in care se formeaza copiii. Poemul a devenit cunoscut in toata America si a fost tradus in numeroase limbi si inclusiv in romana, odata cu publicarea acestei carti. Generatii intregi de parinti l-au folosit drept cod de comportament in viata de familie.Dupa aproape jumatate de secol, Doroty Law Nolte si Rachel Harris au dezvoltat intr-o carte preceptele poemului, invatandu-i pe parinti cum sa le puna in practica.

Avem astfel la dispozitie un adevarat manual de educatie "prin calauzire" a copiilor nostri. Un manual cat se poate de accesibil datorita limbajului simplu si numeroaselor istorioare ilustrative, scris cu nesfirsita iubire si intelegere pentru copii si cu nestramutata incredere in natura lor buna.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-50-2225-9
Traducător Luana Stoica
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13*20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopiii invata ceea ce traiesc. Educatia care insufla valori
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!