Formula fericirii. Minunatele descoperiri ale neuropsihologiei de azi

Epuizat din stoc
SKU
H07125
9.17 LEI
Pe scurt
Astazi se stiu foarte multe despre natura fericirii, insa aceste cunostinte raman inaccesibile marelui public. Cartea lui Stefan Klein, devenita bestseller in Germania, sintetizeaza si explica descoperirile neuropsihologiei moderne, oferind nu retete, ca ghidurile "self-help", ci cunostinte si modul lor de îintrebuintare" in viata de zi cu zi.
Caci nu exista o formula a fericirii universala, ci o formula a fiecaruia. Exista sase miliarde de oameni si sase miliarde de cai spre fericire, spune autorul. Dar esential e faptul ca fericirea poate fi gasita. O dovedesc doua descoperiri importante: mintea noastra are mecanisme innascute pentru bucurie, placere, euforie; iar tendinta aceasta naturala spre fericire poate fi exersata, deoarece creierul omenesc este configurabil la nesfarsit, indiferent de varsta.Mai mult, formula proprie a fericirii trebuie gasita. Pentru ca altfel in 20 de ani va izbucni in lume o veritabila epidemie de depresie. Si pentru ca fericirea ne face nu doar mai buni, ci si (va surprinde?) mai inteligenti; fericirea ne face bine fizic, ne mentine sanatosi.

Dupa ce vei fi citit aceasta carte, capul tau va arata altfel pe dinauntru, promite Klein, si chiar asa este. Der SpiegelStefan Klein a reusit sa scrie o mica capodopera. Mesajul ei simplu, acela ca poti invata sa fii fericit, este comunicat cititorului intr-un mod deopotriva fascinant si documentat, inteligibil pentru oricine. Die Welt am Sonntag. Stefan Klein rezuma in cartea sa o intreaga biblioteca... Aceasta carte e un adevarat instrument de autocunoastere. (Der Stern)
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție În afara colecţiilor
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-2206-8x
Traducător Lucia Nicolau
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFormula fericirii. Minunatele descoperiri ale neuropsihologiei de azi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!