Corecţii

Epuizat din stoc
SKU
C186990
27.48 LEI
Pe scurt
Corecţii este o capodoperă tragicomică despre o familie care se fărîmiţează, într-o epocă a satisfacţiilor facile.
Dupa aproape cincizeci de ani de cind este sotie si mama, Enid Lambert doreste putina relaxare. Din nefericire Alfred, sotul ei, este pe cale de a pierde batalia cu boala Parkinson, iar copiii au plecat de mult de acasa, in cautarea propriilor catastrofe. Cel mai virstnic, Gary, pe vremuri finantist de succes si familist, face acum eforturi pentru a se convinge pe sine si pe sotia sa ca, in ciuda tuturor aparentelor, nu sufera de o depresie clinica.

Mijlociul, Chip, a pierdut o catedra academica aproape sigura si sufera esec dupa esec in noua viata profesionala. Iar Denise, fiica cea mica, a evadat dintr-o casnicie dezastruoasa numai pentru a-si irosi tineretea si frumusetea intr-o aventura cu un barbat insuratî- sau asa crede mama sa. Cautind cu disperare un punct luminos in viitor, Enid si-a stabilit un tel aproape imposibil de atins: reunirea intregii familii pentru un ultim Craciun petrecut in casa parinteasca.

De un realism bogat, un umor intunecat si un umanism profund, cartea il confirma pe Jonathan Franzen ca pe unul dintre cei mai fini comentatori ai societatii si spiritului american.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-46-2178-1
Traducător Cornelia Bucur
Număr de pagini 560
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCorecţii
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!