Cu mănuşi

Rating:
80 % of 100
Epuizat din stoc
SKU
H100344
15.60 LEI
Pe scurt
După succesul volumului Pe tocuri, Mihaela Nicola revine în atenţia publicului cu o carte şi mai surprinzătoare - Cu mănuşi, un veritabil „manual de atitudine" scris într-un stil relaxat, pe tonul unui dialog personal cu cititorul.
Volumul amendează cu umor şi ironie fină gafele de comportament ale lumii contemporane, propunând în schimb reguli simple şi strategii sofisticate pentru toţi cei dornici să îşi rafineze manierele şi să câştige astfel respectul celor din jur. Autoarea navighează cu abilitate printre cutumele de life-style ale lumii occidentale şi româneşti, ne pune în temă cu exigenţele de comportament ale mediului de afaceri şi îi oferă cititorului emancipat, care îşi caută repere pentru o conduită impecabilă, o carte fermecătoare în care se îmbină ca într-o dantelă experienţe personale, poveşti de viaţă, istorii cu tâlc şi sfaturi utile pentru oricine îşi doreşte să trăiască într-o lume mai frumoasă.
„M-a bucurat şi m-a stimulat succesul volumului anterior. Şi mai ales m-au mobilizat mesajele pe care le-am primit în ultimul an, sute de e-mailuri şi copleşitor de multe reacţii pe care le generează articolele mele lunare din revista Elle. Căutările oamenilor m-au inspirat şi m-au determinat să împărtăşesc din experienţele şi cunoştinţele personale în materie de maniere elegante. Cititorii îşi doresc modele de atitudine şi o lume mai frumoasă, iar eu îi invit s-o construim, împreună, «cu mănuşi».“ (Mihaela Nicola)

Mihaela Nicola este unul dintre cei mai renumiţi practicieni ai comunicării din România, având optsprezece ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice şi publicităţii. Conduce holdingul de comunicare „the group“, agenţia numărul 1 din România, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro). Este doctorand în comunicare la Facultatea de Relaţii Publice şi Comunicare din Bucureşti şi a publicat peste două sute articole de specialitate în presa din România. Este profesor de maniere elegante certificat de Şcoala de Protocol din Washington DC (2005) şi autoarea volumelor Publicitate (1999), Bazele publicităţii (2000), Pe tocuri (2007).
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție În afara colecţiilor
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-312-4
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
4
Rating:
80% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCu mănuşi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!