Dictionar de filozofie si logica

Epuizat din stoc
SKU
H04596
44.95 LEI
Pe scurt
Aceasta importanta lucrare de referinta poate servi drept ghid in labirintul istoriei ideilor, fiind un instrument de lucru extrem de util pentru studentul la filozofie - sau la oricare dintre disciplinele care se intrepatrund cu ea - ori pentru cititorul obisnuit care simte nevoia de definitii sau clarificari pentru termenii si numele proprii din domeniu.
De la ganditorii antici la Sf. Toma d'Aquino, de la Descartes, Spinoza, Kant si pana in epoca moderna a lui Russell si Wittgenstein, dictionarul cuprinde conceptele si terminologia a mii de ani de gandire filozofica, precum si ale unor stiinte inrudite mai noi, cum ar fi logica, sociologia ori psihologia.

- 33 de autori sub coordonarea lui ANTONY FLEW, profesor de filozofie la Universitatea York din Toronto si profesor emerit al Universitatii din Reading (Anglia).

- doua tipuri de articole:

1. cuvintele sau expresiile-cheie din filozofie, logica si domeniile conexe;

2. articole biografice, din care unele foarte extinse,- un sistem de trimiteri de la un articol la altele, care face posibila, consultarea in adancime a dictionarului.- nu numai in opinia echipei editoriale, dar si in a recenzentilor ori a publicului, o lucrare de referinta mai cuprinzatoare si mai huna decat oricare dintre predecesoarele sau concurentele ei.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții I
ISBN 973-50-0978-1
Traducător D. Stoianovici
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 16x23
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDictionar de filozofie si logica
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!